Fliserensning

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dig

Lad Haslev Tagrens stå for fliserensningen

Hos Haslev Tagrens råder vi over særligt specialudstyr til fliserensning, der kan transformere kedelige flisearealer tilbage til det udseende fliserne havde, da de blev lagt. Selv den frygtede flisepest må vige for vores rensemetode, der effektivt fjerner selv tykke algebelægninger.

Du vil blive virkelig glædeligt overrasket over resultatet af vores effektive flisebehandling, når vi har været forbi med vores fliserenser. Væk er de kedelige alger og tilbage er de flotte fliser, du troede var gået helt til.

Samtidigt overfladebehandler vi fliserne med den nyeste nano-baserede imprægneringsteknologi, så fliserne bliver meget nemmere at holde i mange år. Det gør det svært for algerne at få fodfæste og næring til at gro og giver dig derfor et flot fliseareal i mange år fremover.

NYT: Vi tilbyder også en behandling der bekæmper luftforureningen! Se mere her:

Vil det ikke være fantastisk, hvis dine fliser bliver flotte som nye og også bekæmper luftforureningen?

Det lyder vanvittigt, men er nu muligt med et nyt flise-behandlingskoncept.

Vi kender alle til grimme fliser med belægninger af skidt, alger og mosbegroninger. Det er ikke et kønt syn. Egentligt er det et positivt udtryk for, at luftforureningen er blevet meget reduceret de senere år. Der er ikke længere så meget svovl i luften, hvilket giver gode vækstbetingelser for alger, lav og mosdannelser.

Fortvivl ikke. En nænsom og professionel fliserensning og imprægnering, udført af specialisterne fra Haslev Tagrens, klarer problemet med en langtidsholdbar løsning, der betaler sig.

Teknologien er inspireret og videreudviklet fra Japan, der for år tilbage udviklede en metode, der ved fotokatalyse med sollyset kunne nedbryde organiske belægninger.

I Danmark er denne proces forfinet og udviklet specielt til betonflader og fliser således, at fliserne efter afrensning og desinficering imprægneres med dette særlige produkt, hvorefter fliserne fremstår næsten som nye, selvrensende og samtidigt bekæmper luftforureningen. Bare 50 – 100 m2 fjerner nox-forureningen svarende til udledningen fra familiens bil.

I disse VW skaldaletider med snyd i forureningsmålingerne, kan du selv fjerne luftforureningen ved, at få dine fliser behandlet med dette nye koncept.

Det er rigtigt godt nyt for den grønne tankegang og folkesundheden. Luftforureningen fra oliebaserede brændstoffer anslås eksempelvis at være skyld i omkring 2.000 blodpropper om året alene i Danmark.

Kontakt os idag