Fliserensning

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dig

Hvad er flisepest?

Flisepest er en organisme, også kaldet lav – som er en sammenvoksning af svampe og alger. Der findes mange forskellige arter af pest, som ses i forskellige farver blomsterlignende cirkler på fliserne. Flisepest vokser typisk på fliser i skygge og fugt. Jo mere fugt jo bedre! Det bedste tidspunkt til fliserensning er derfor om foråret, da efteråret og vinteren er en god periode for flisepest at vokse. Med en imprægnering af fliserne kan man mindske muligheden for flisepesten at vokse.
 

Hvordan kan man selv fjerne flisepest?

Flisepest kan fjernes på flere forskellige måder. Det er dog oftest rimelig tidskrævende at gøre. Vi anbefaler derfor at få en fagmand til det, så du sikre et ordentligt resultat – samt sparer dine feriedage. Fliserensning med med professionelt udstyr lavet specielt til rensning af fliser, gør arbejdet mere effektivt og billigere. Derfor kan vi tilbyde fordelagtige priser for fliserensning mod alger og flisepest.
Hvis du ønsker at prøve at fjerne flisepest selv, kan det gøres på flere måder, men vi anbefaler dog ikke at bruge dem alle. Nogle husråd siger, at man kan bruge brun sæbe eller eddike til at fjerne flisepest. Begge metoder er rigtige, men har dog ulemper, vi vil derfor altid anbefale at bruge et naturvenligt fliserensemiddel der er fremstillet til formålet inden du går i gang med din behandling af flisepest.
 

Eddike og brun sæbe som fliserens

Eddike er en syre, som langsomt vil beskadige dine fliser, og dermed gøre dem nemmere modtagelig for pest og alger. Brun sæber kan også bruges, men er et kemisk produkt, der efterfølgende trænger ned i jorden. Dernæst er det ikke specielt effektivt som flise rens i forhold til fliserensemidler der er lavet til formålet, på en mere miljørigtig måde, så man begrænser skaden på jorden efterfølgende. 
 

Højtryksspuling til fliserensning.

Højtrykspuling er også en effektiv måde at fjerne flisepest og alger. En højtryksspuler vil dog efterlade fliserne eksponeret og mere modtagelig overfor alger og pest. Vi anbefaler derfor ikke kun denne type rens af fliser, men at man imprægnere fliserne efterfølgende, for at få et holdbart resultat, der vil sparer tid og penge i fremtiden.

Fliserens

Lad Haslev Tagrens stå for fliserensningen

Hos Haslev Tagrens råder vi over særligt specialudstyr til afrensning af fliser, der kan transformere kedelige flisearealer tilbage til det udseende fliserne havde, da de blev lagt. Selv den frygtede flisepest må vige for vores rensemetode, der effektivt fjerner selv tykke algebelægninger.

Du vil blive virkelig glædeligt overrasket over resultatet af vores effektive flisebehandling, når vi har været forbi med vores fliserenser. Væk er de kedelige alger og tilbage er de flotte fliser, du troede var gået helt til. Vi klarer alle former for fjernelse af alger på fliser.

Vi klarer ikke bare afrensning af fliser, men samtidigt overfladebehandler vi fliserne med den nyeste nano-baserede imprægneringsteknologi, så fliserne bliver meget nemmere at holde i mange år. Det gør det svært for algerne at få fodfæste og næring til at gro og giver dig derfor et flot fliseareal i mange år fremover. 
Slip for at rense fliser selv, og lad Haslev tagrens hjælpe dig med den bedste fliserens du kan få.

Vi udfører fliserensning på Sjælland!

Kontakt os gerne og få et gratis konsulentbesøg til din fliserensning. Haslev Tagrens har kontor i Haslev, men vi dækker hele Sjælland, så er du bosiddende i nogle af de følgende byer, så kan vi hjælpe med din næste fliserensning

✔ København

✔ Næstved

✔ Slagelse

Herfølge

✔ Haslev

Køge

Ringsted

✔ Helsingør

Vordingborg

NYT: Vi tilbyder også en behandling der bekæmper luftforureningen! Se mere her:

Vil det ikke være fantastisk, hvis dine fliser bliver flotte som nye og også bekæmper luftforureningen?

Det lyder vanvittigt, men er nu muligt med et nyt flise-behandlingskoncept.

Vi kender alle til grimme fliser med belægninger af skidt, alger og mosbegroninger. Det er ikke et kønt syn. Egentligt er det et positivt udtryk for, at luftforureningen er blevet meget reduceret de senere år. Der er ikke længere så meget svovl i luften, hvilket giver gode vækstbetingelser for alger, lav og mosdannelser.

Fortvivl ikke. En nænsom og professionel fliserens og imprægnering, udført af specialisterne fra Haslev Tagrens, klarer problemet med en langtidsholdbar løsning, der betaler sig.

Teknologien er inspireret og videreudviklet fra Japan, der for år tilbage udviklede en metode, der ved fotokatalyse med sollyset kunne nedbryde organiske belægninger.

I Danmark er denne proces forfinet og udviklet specielt til betonflader og fliser således, at fliserne efter afrensning og desinficering imprægneres med dette særlige produkt, hvorefter fliserne fremstår næsten som nye, selvrensende og samtidigt bekæmper luftforureningen. Bare 50 – 100 m2 fjerner nox-forureningen svarende til udledningen fra familiens bil.

I disse VW skandaletider med snyd i forureningsmålingerne, kan du selv fjerne luftforureningen ved, at få dine fliser behandlet med dette nye koncept.

Det er rigtigt godt nyt for den grønne tankegang og folkesundheden. Luftforureningen fra oliebaserede brændstoffer anslås eksempelvis at være skyld i omkring 2.000 blodpropper om året alene i Danmark.

Kontakt os idag