Tagmaling

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dig

Hvilken farve skal du vælge til din tagmaling

Når du vælger at få malet taget, giver det dig samtidig mulighed for, at vælge en ny og anderledes farve til taget. Det vil give hele huset et helt nyt udtryk og kan f.eks. rette op på en uheldig kombination af farver på belægning, facade og tag, som du måske har arvet fra en tidligere ejer.

De fleste af vores kunder vælger dog at få malet taget i en farve, der er så tæt på den eksisterende som muligt. Det giver dem et resultat, der kommer meget tæt på det udseende, taget havde, da det lige var blevet lagt.

Vi kan også male facade og belægning

I forbindelse med maling af tag kan du også vælge at få frisket farven op på hele huset og for den sags skyld også på belægningen omkring huset.

Igen kan du vælge at få malet facade og belægning i samme farve som de har i dag, men du har også mulighed for at skabe et helt nyt udseende på både hus og omgivelser ved, at vælge nogle andre farver. For vi kan tilbyde flere forskellige farver til både belægning, facade og tag.

Spar 80 % i forhold til at skulle lægge nyt tag

Samlet set koster den fulde tagrenovering, hvor vi både renser taget, desinficerer, grunder og maler det, mindre end en femtedel af et nyt tag. Med regelmæssigt vedligehold og algerens i fremtiden er denne behandling samtidig med til, at kunne forlænge tagets levetid i måske op til 20 -30 år eller mere.

Sørg for regelmæssig afrensning af alger

Vil du forlænge levetiden mest effektivt på dit tag er det derfor vigtigt, at du sørger for regelmæssigt at få renset taget for alger. For selv om taget er blevet imprægneret, standser det som sagt ikke algerne fra at begynde at vokse på taget. Det hæmmer bare deres vækst.

Som noget helt unikt kan Haslev Tagrens således tilbyde en særlig abonnementsordning, hvor vi kommer med regelmæssige mellemrum og renholder dit tag. Ved tilmelding til dette abonnement kan du spare ca. 20% på prisen.

Spar 20 % på abonnement på algerens

Vælger du at abonnere på regelmæssig algerens, sparer du 20 % i forhold til listeprisen. Prisens størrelse afhænger af, hvor stort og hvor højt taget er. På et traditionelt parcelhus vil du typisk kunne nøjes med at bruge 1.000 kroner plus moms (1.250), hvor du uden abonnement skulle give 1.200 kroner plus moms (1.500) for algerensningen. Prisen er gældende for huse med max 3 meter til tagrenden og max 300 m2 tagflade.

Du kan selv bestemme, hvorvidt vi skal komme hvert eller hvert andet år og foretage en komplet algerens af taget. Prisen er den samme.

Haslev Tagrens kommer over hele Østdanmark

Uanset om du bor på Sjælland, Møn eller Falster, kan du bestille Haslev Tagrens til at forestå din tagmaling, algebehandling eller andre tag-, tømrer- eller udendørs malerrelaterede opgaver hos både private og erhverv.

Måske har du bemærket vores  vogne, når du er kørt igennem Næstved, Køge, Vordingborg, Faxe, Karise, Nykøbing Falster,  Ringsted, Stege, Skælskør, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Rønnede, Fensmark, Præstø, Store Heddinge, Roskilde, København, Helsingør, Holbæk, Asnæs, Frederiksværk, Solrød, Greve, Gentofte, Vallensbæk, Rødovre eller Hvidovre.

Kontakt os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Sådan får du rabat

Hvis I er flere inden for et nært geografisk område, der bestiller tagmaling eller andre ydelser fra Haslev Tagrens, giver vi jer rabatter der batter. For med så stort et kundeområde er der mange penge at spare for os i transport, hvis vi har mulighed for at tage flere kunder på en gang, der bor tæt på hinanden.

Så hvis du kan samle flere husstande på din vej, deler vi den besparelse mellem dig og dine naboer i form af rabat på alle opgaver i nær-området. Jo flere i går sammen, jo billigere bliver det.

Se, det var endnu en god grund til at tage kontakt til Haslev Tagrens. Brug formularen til højre, send os en mail eller giv os et ring.

Kontakt os idag