Tagrenovering

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dig

Kontakt os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Det er billigere at forebygge end at helbrede

Når det kommer til taget er det meget billigere at forebygge end at helbrede. For uden regelmæssig vedligeholdelse kan det til sidst ende med nødvendigheden af et helt nyt tag og det koster mange penge.

En korrekt tagrenovering som den vi udfører på dit tag, kan forlænge levetiden af taget med rigtigt mange år. Samtidig sikrer du både husets værdi og undgår de mange ærgrelser og følgeskader der kommer, når først vandet får lov at trænge ind i tagkonstruktionen og måske videre ned i resten af huset.

Hvor udfører vi tagrenovering?

Haslev Tagrens kommer over hele Østdanmark. Så uanset om du bor i København, på Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, på Møn eller Falster, kan det betale sig at kontakte os.

Vi har f.eks. udført tagrenovering i bl.a. disse byer: Næstved, Køge, Vordingborg, Faxe, Nykøbing Falster,  Ringsted, Stege, Skælskør, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Præstø, Store Heddinge, Roskilde, Lejre, Fløng, Tølløse, Fensmark, Holmegaard, Ruds Vedby, Taastrup, Glostrup, Ballerup, Rødovre, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Solrød,  København,  Hvidovre, Dragør, Amager, Herlev, Gentofte, Helsingør og Holbæk.

Hvornår skal vi besøge dig?

Kontakt os idag